Koporativna navigacija
Izbira jezika
select
Iščete zaposlitev?

Vas zanimajo prosta delovna mesta?

Oglejte si vsa prosta delovna mesta

Iskanje kadrov

Iščete zaposlitev?

Z našo pomočjo v nekaj korakih do službe.

Zaposlovanje deficitarnih kadrov

Iščete delovno silo?

Mi vam priskrbimo potreben kader.

Looking for a job?

Iščete primerne kandidate?

S pomočjo našega iskalnika do najprimernejših ljudi.

Kontakt

Preverite, kje se nahajamo in kdaj ter kako nas lahko kontaktirate.

Axent d.o.o.
Pristaniška 3, 6000 Koper

T: +386 (0)5 626 14 12
G: +386 (0)40 844 000

I: http://www.axent.si
E: delo@axent.si

Pokaži na zemljevidu
Enter Title

Prosta delovna mesta

Novice
24.09.2018

ADMINISTRATOR V FINANČNEM ODDELKU m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

 


Naš naročnik je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo na področju upravljanja podatkov in nudenja finančnih storitev. V svoj krog vabijo osebo, ki se bo zaposlila na delovnem mestu Administrator v finančnem oddelku m/ž.

19.09.2018

PRODAJALEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Nova Gorica

 

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje. Zaradi vedno večje rasti v svoj krog vabijo komunikativno osebo za zasedbo delovnega mesta Prodajalec m/ž.

18.09.2018

POMIVALEC POSODE m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Obala

 

 

Naš naročnik je uspešno domače hotelirsko podjetje. V svoj krog vabijo sodelav-ca/-ko za zasedbo delovnega mesta Pomivalec posode m/ž.

17.09.2018

SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Novo mesto

 

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta SKLADIŠČNIK m/ž.

17.09.2018

GRADBENI DELAVEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: AvstrijaNaš naročnik je uspešno avstrijsko gradbeno podjetje, ki v svoj krog vabi več kandidatov za izvajanje različnih gradbenih del. Vsa delovišča so na območju Avstrije. Naročnik nudi udobno bivanje v bližini delovišč, zelo dobro plačilo in urejene delovne pogoje. Želeno je, da ima oseba že nekaj delovnih izkušenj za zasedbo delovnega mesta Gradbeni delavec m/ž.

17.09.2018

POMOČNIK DIREKTORJA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Nova Gorica

 

 

Naš naročnik je manjše, a zelo uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo v živilski dejavnosti. Zaradi vedno večje rasti in širitve dejavnosti, v svoj krog vabijo osebo, ki je dinamična, nekonfliktna in ciljno usmerjena ter zelo dobro pozna živilsko dejavnost, da zasede delovno mesto Pomočnik direktorja m/ž.

10.09.2018

PROIZVODNI DELAVEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Litija

 

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. V svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje v proizvodnji, pozna delo računalniško vodenih proizvodnih linij in želi zasesti delovno mesto Proizvodni delavec m/ž.

10.09.2018

PRODAJALEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Zagorje 

 

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. V svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje v prodaji ter si želi sprejeti delo kot Prodajalec m/ž.

30.08.2018

MONTER STROJNIH INŠTALACIJ m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Ljubljana

 

 

Naš naročnik je uspešno manjše domače podjetje, ki v svoj krog vabijo odgovorno, fleksibilno in delovno osebo za zasedbo delovnega mesta Monter strojnih inštalacij m/ž.

30.08.2018

PRODAJALEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Izola

 

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. Zaradi povečanega obsega dela v svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje in opravljen izpit za prodajo fitofarmacevtskih sredstev, govori italijanski jezik ter želi sprejeti delo kot Prodajalec m/ž.

Stran 1 od 5Prva   Prejšnja   [1]  2  3  4  5  Naslednja   Zadnja   
Noga
 © Axent d.o.o.. Vse pravice pridržane.