Koporativna navigacija
Izbira jezika
select
Iščete zaposlitev?

Vas zanimajo prosta delovna mesta?

Oglejte si vsa prosta delovna mesta

Iskanje kadrov

Iščete zaposlitev?

Z našo pomočjo v nekaj korakih do službe.

Zaposlovanje deficitarnih kadrov

Iščete delovno silo?

Mi vam priskrbimo potreben kader.

Looking for a job?

Iščete primerne kandidate?

S pomočjo našega iskalnika do najprimernejših ljudi.

Kontakt

Preverite, kje se nahajamo in kdaj ter kako nas lahko kontaktirate.

Axent d.o.o.
Pristaniška 3, 6000 Koper

T: +386 (0)5 626 14 12
G: +386 (0)40 844 000

I: http://www.axent.si
E: delo@axent.si

Facebook

Linkedin

Pokaži na zemljevidu


Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
08.00 - 17.00

Sobota in nedelja zaprto

Text/HTML

Seznam prostih delovnih mest

Novice
17.02.2020

ELEKTRIČAR - VZDRŽEVALEC STROJEV m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Litija

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta Električar - Vzdrževalec strojev m/ž.

17.02.2020

LIČAR m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Goriška regija

Naš naročnik je domače podjetje z več letno tradicijo v proizvodni dejavnosti. Zaradi povečanega obsega dela v svoj krog vabijo kandidata za zasedbo delovnega mesta Ličar m/ž.

17.02.2020

PROJEKTNI VODJA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Celje

Naš naročnik je domače podjetje, ki se ukvarja s trgovino in storitvami. Zaradi nenehne rasti in posledično vedno večjega obsega dela v svoj krog vabijo osebo za zasedbo delovnega mesta Projektni vodja m/ž. Iščemo delovno, natančno, samoiniciativno in ne konfliktno osebo, ki bi dopolnjevala dosedanjo skupino sodelavcev.

17.02.2020

SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Obala

Naš naročnik je manjše domače podjetje z dolgoletno tradicijo. Ukvarjajo se z izdelovanjem izdelkov, ki so namenjeni prečiščevanju vod in zraka, različnim drugimi filtri in izdelki. Zaradi vedno večje rasti podjetja v svoj krog vabijo več  sodelavcev za opravljanje delovnega mesta Skladiščnik m/ž.

17.02.2020

ELEKTRIKAR m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Goriška regija

Naš naročnik je domače podjetje z več letno tradicijo v proizvodni dejavnosti. Zaradi povečanega obsega dela v svoj krog vabijo kandidata za zasedbo delovnega mesta Elektrikar m/ž.

17.02.2020

STRUGAR m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Goriška regija

Naš naročnik je domače podjetje z več letno tradicijo v proizvodni dejavnosti. Zaradi povečanega obsega dela v svoj krog vabijo kandidata za zasedbo delovnega mesta Strugar m/ž.

17.02.2020

CNC OPERATER m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: okolica Nove Gorice

Naš naročnik je domače uspešno podjetje z večdesetletno tradicijo v proizvodnji. V svoj krog vabijo kandidata za zasedbo delovnega mesta CNC operater m/ž.

17.02.2020

ČISTILKA - SOBARICA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Strunjan

Za našega naročnika iščemo več odgovornih, delovnih in samoiniciativnih oseb za opravljanje delovnega mesta Čistilka - sobarica m/ž.

17.02.2020

ČISTILKA - SOBARICA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Bled

Za našega naročnika iščemo več odgovornih, delovnih in samoiniciativnih oseb za opravljanje delovnega mesta Čistilka - sobarica m/ž.

17.02.2020

VODJA STROJA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Litija

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. V svoj krog vabijo novega sodelavca, ki ima izkušnje v proizvodnji in pozna delo računalniško vodenih proizvodnih linij in želi zasesti delovno mesto Vodja stroja m/ž.

17.02.2020

VODJA RAČUNOVODSTVA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

Naš naročnik je del mednarodnega podjetja, katero je v Sloveniji prisotno že od leta 1990. Podjetje je naklonjeno nenehnemu razvoju poslovanja in zaposlenih. V svoj kolektiv vabijo, dinamično, delovno in nekonfliktno osebo, da zasede delovno mesto Vodja računovodstva m/ž.

17.02.2020

ELEKTRO INŽENIR m/ž

 

Delovno mesto: Celje

Naš naročnik je domače podjetje, ki se ukvarja s trgovino in storitvami. Zaradi nenehne rasti in posledično vedno večjega obsega dela v svoj krog vabijo kandidata za zasedbo delovnega mesta Elektro inženir m/ž. Iščemo delovno, natančno, samoiniciativno in nekonfliktno osebo, ki bi doplonjevala dosedanjo skupino sodelavcev.

17.02.2020

HLADILNIČAR m/ž

 

Delovno mesto: Slovenija

Naš naročnik je domače podjetje, ki se ukvarja s trgovino in storitvami. Zaradi nenehne rasti in posledično vedno večjega obsega dela v svoj krog vabijo več oseb za zasedbo delovnega mesta Hladilničar m/ž. Iščemo delovno, natančno, samoiniciativno in nekonfliktno osebo, ki bi dopolnjevala dosedanjo skupino sodelavcev.

17.02.2020

VARILEC m/ž

 

Delovno mesto: Celje

Naš naročnik je domače podjetje, ki se ukvarja s trgovino in storitvami. Zaradi nenehne rasti in posledično vedno večjega obsega dela v svoj krog vabijo več oseb za zasedbo delovnega mesta Varilec - trdi lot m/ž. Iščemo delovno, natančno, samoiniciativno in nekonfliktno osebo, ki bi dopolnjevala dosedanjo skupino sodelavcev.

17.02.2020

VARILEC TIG m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Goriška

Naš naročnik je domače proizvodno podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo elektro komponent. Zaradi nenehne rasti in posledično vedno večjega obsega dela v svoj krog vabijo več oseb za zasedbo delovnega mesta Varilec TIG m/ž. V svojo ekipo vabijo resnega, natančnega in zanesljivega sodelovca za dolgoročno sodelovanje.

17.02.2020

PRODAJALEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Hrastnik

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. V svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje iz prodaje fitofarmacevtskih sredstev, je komunikativna, delovna in odgovorna ter želi sprejeti delo kot Prodajalec m/ž.

17.02.2020

KOMERCIALIST m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Izola

Naš naročnik je uspešno manjše domače podjetje z dolgoletno tradicijo. Ukvarjajo se z izdelovanjem izdelkov, ki so namenjeni prečiščevanju vod in zraka, različnimi drugimi filtri in izdelki. Zaradi vedno večje rasti podjetja v svoj krog vabijo sodelavca, ki bi zasedel delovno mesto Komercialist m/ž.

17.02.2020

ČISTILEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Ljubljana

Za našega naročnika iščemo delovno, odgovorno in samoiniciativno osebo za opravljanje delovnega mesta Čistilec m/ž.

17.02.2020

VARILEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Švica

Za našega naročnika v Švici iščemo več oseb za opravljanje dela kot Varilec m/ž.

17.02.2020

PROIZVODNI DELAVEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Gorenjska

Naš naročnik je uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo v proizvodni dejavnosti. V svoj krog vabi več delovnih, odgovornih in samoiniciativnih oseb za opravljanje delovnega mesta Proizvodni delavec m/ž.

17.02.2020

PROIZVODNI DELAVEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Semič

Naš naročnik je uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo v proizvodni dejavnosti. V svoj krog vabi več delovnih, odgovornih in samoiniciativnih oseb za opravljanje delovnega mesta Proizvodni delavec m/ž.

Ne spreglejte

NOVA

SPLETNA

STRAN

V IZDELAVI


Noga
 © Axent d.o.o.. Vse pravice pridržane.