Koporativna navigacija
Izbira jezika
select
Iščete zaposlitev?

Vas zanimajo prosta delovna mesta?

Oglejte si vsa prosta delovna mesta

Iskanje kadrov

Iščete zaposlitev?

Z našo pomočjo v nekaj korakih do službe.

Zaposlovanje deficitarnih kadrov

Iščete delovno silo?

Mi vam priskrbimo potreben kader.

Looking for a job?

Iščete primerne kandidate?

S pomočjo našega iskalnika do najprimernejših ljudi.

Kontakt

Preverite, kje se nahajamo in kdaj ter kako nas lahko kontaktirate.

Axent d.o.o.
Pristaniška 3, 6000 Koper

T: +386 (0)5 626 14 12
G: +386 (0)40 844 000

I: http://www.axent.si
E: delo@axent.si

Facebook

Linkedin

Pokaži na zemljevidu


Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
08.00 - 17.00

Sobota in nedelja zaprto

Text/HTML

Arhiv delovnih mest

Novice
06.12.2018

SERVISER- MEHANIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper, Sežana, Ljubljana

Naš naročnik je domače trgovsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Ukvarjajo se s prodajo različnih delovnih strojev. Svojim strankam nudijo tudi kakovosten in hiter servis, zato v svoj krog vabijo sodelavca, ki bi zasedel delovno mesto Serviser-mehanik m/ž.


05.12.2018

ADMINISTRATOR ZA BILANCE m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

Naš naročnik, uspešno podjetje iz področja bančništva in nepremičnin, išče administrativne profile, ki bi zasedli delovno mesto Administrator(ja) za bilance m/ž.23.11.2018

REDAR m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Sežana

 Za našega naročnika z dolgoletno tradicijo, iščemo odgovorno, delovno in samostojno osebo za opravljanje delovnega mesta Redar m/ž.

22.11.2018

PROIZVODNI DELAVEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Pivka


Naš naročnik je domače podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo več sodelavcev za opravljanje delovnega mesta Proizvodni delavec m/ž.

15.11.2018

ČISTILEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Suhor

 

Za našega naročnika iščemo odgovorno, delovno in samoiniciativno osebo za opravljanje delovnega mesta Čistilec m/ž.

15.11.2018

ČISTILKA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Brežice

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje, ki v svoj krog vabijo odgovorno, fleksibilno in delovno osebo za zasedbo delovnega mesta Čistilka m/ž.

15.11.2018

ČISTILKA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Mirna

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje, ki v svoj krog vabijo odgovorno, fleksibilno in delovno osebo za zasedbo delovnega mesta Čistilka m/ž.


15.11.2018

POMOČNIK V KUHINJI m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Obala

Naš naročnik je uspešno gostinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Ponašajo se s prijaznostjo, srčnostjo in postrežbo gosta na višjem nivoju. V svoj kolektiv vabijo kandidata za zasedbo delovnega mesta Pomočnik v kuhinji m/ž, od katereg pričakujejo iste vrline in veliko veselja do dela.


15.11.2018

ADMINISTRATOR m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

 

Za našega naročnika iščemo analitično, natančno in zanesljivo osebo, ki bo v podporo pri nadomeščanju porodniške na delovnem mestu Administrator m/ž.
13.11.2018

SODELAVEC V MARKETINGU m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

Naš naročnik je mednarodno podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo sadja in zelenjave. Zaradi vedno večje rasti podjetja, v svoj krog vabijo osebo, ki bo vodila marketinške aktivnosti za potrebe podjetja. Iščemo osebo, ki ima izkušnje iz področja marketinga, socialnih omrežji in je pripravljena sprejeti delovno mesto Sodelavec v marketingu m/ž.


13.11.2018

PRODAJNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

Naš naročnik je mednarodno podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo sadja in zelenjave. Zaradi vedno večje rasti podjetja, v svoj krog vabijo osebo, ki bo vodila prodajne posle tako na domačem kot tudi na tujih trgih. Iščemo prodorno in prodajno usmerjeno osebo, za zasedbo delovnega mesta Prodajnik m/ž.


07.11.2018

VOZNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Litija

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, z dologoletno tradicijo. Zaradi vedno večje rasti v svoj krog vabijo osebno za zasedbo delovnega mesta Voznik m/ž.


06.11.2018

SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: okolica Kozine

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta SKLADIŠČNIK m/ž.06.11.2018

PROIZVODNI DELAVEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Izola

 

Naš naročnik je domače podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo več sodelavcev za opravljanje delovnega mesta Proizvodni delavec m/ž.05.11.2018

SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: okolica Nove Gorice

 


Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tracijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta SKLADIŠČNIK m/ž.

26.10.2018

PRODAJNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Ljubljana

Naš naročnik je mlado, a izredno uspešno in hitro rastoče podjetje, ki deluje v storitveni dejavnosti tako na domačem kot na tujih trgih. Iščemo prodorno in prodajno umerjeno osebo, za zasedbo delovnega mesta Prodajnik m/ž.26.10.2018

VODJA PROJEKTOV V MARKETINGU m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Ljubljana

 

Naš naročnik je mlado, a izredno uspešno in hitro rastoče podjetje, ki deloje v storitveni dejavnosti tako na domačem kot na tujih trgih. Iščemo osebo, ki je marketinško usmerjena, analitična in ima izkušnje z vodenjem manjše skupine sodelavcev ter želi zasesti delovno mesto Vodja projektov v marketingu m/ž.26.10.2018

SKRBNIK STRANK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Ljubljana

 

Naš naročnik je mlado, a izredno uspešno in hitro rastoče podjetje, ki deluje v storitveni dejavnosti tako na domačem kot na tujih trgih. Iščemo več komunikativnih oseb, za zasedbo delovnega mesta Skrbnik strank m/ž.25.10.2018

ELEKTRIKAR m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Kozina

 

Naš naročnik je podjetje z več letno tradicijo v elektro dejavnosti. Zaradi povečanega obsega dela v svoj krog vabijo več oseb za zasedbo delovnega mesta Elektrikar m/ž.25.10.2018

PRODAJALEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Kostanjevica na Krki

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastli. V svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje iz prodaje fitofarmacevtskih sredstev, je komunikativna, delovna in odgovorna ter želi sprejeti delo kot Prodajalec m/ž.24.10.2018

ČISTILEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Dolenjska

 

Za našega naročnika iščemo več odgovornih, delovnih in samoiniciativnih oseb za opravljanje delovnega mesta Čistilec m/ž.16.10.2018

ČISTILKA - SOBARICA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Obala

 

Za našega naročnika iščemo več odgovornih, delovnih in samoiniciativnih oseb za opravljanje delovnega mesta Čistilka - sobarica m/ž.03.10.2018

AVTOMEHANIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

Naš naročnik je domače podjetje, ki v svoj krog vabijo kandidata za zasedbo delovnega mesta Avtomehanik m/ž.

27.09.2018

VARILEC CO2 m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

 

 


Naš naročnik je domače uspešno podjetje z večdesetletno tradicijo. V svoj krog vabijo kandidata za zasedbo delovnega mesta Varilec CO2 m/ž.

26.09.2018

PRODAJALEC - SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Izola

 

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. Zaradi povečanega obsega dela v svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje in opravljen izpit za prodajo fitofarmacevtskih sredstev, govori italijanski jezik ter želi sprejeti delo kot Prodajalec - skladiščnik m/ž.

26.09.2018

PROIZVODNI DELAVEC - SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: okolica Novega mesta

 

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta Proizvodni delavec - Skladiščnik m/ž.

26.09.2018

NATAKAR m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Koper

 

Naš naročnik je manjše, vendar uspešno lokalno gostinsko podjetje, ki zaradi povečanega obsega dela v svoj krog vabi kandidata za opravljanje delovnega mesta Natakar m/ž.

19.09.2018

PRODAJALEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Nova Gorica

 

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje. Zaradi vedno večje rasti v svoj krog vabijo komunikativno osebo za zasedbo delovnega mesta Prodajalec m/ž.

18.09.2018

POMIVALEC POSODE m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Obala

 

 

Naš naročnik je uspešno domače hotelirsko podjetje. V svoj krog vabijo sodelav-ca/-ko za zasedbo delovnega mesta Pomivalec posode m/ž.

17.09.2018

SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Novo mesto

 

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta SKLADIŠČNIK m/ž.

17.09.2018

GRADBENI DELAVEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: AvstrijaNaš naročnik je uspešno avstrijsko gradbeno podjetje, ki v svoj krog vabi več kandidatov za izvajanje različnih gradbenih del. Vsa delovišča so na območju Avstrije. Naročnik nudi udobno bivanje v bližini delovišč, zelo dobro plačilo in urejene delovne pogoje. Želeno je, da ima oseba že nekaj delovnih izkušenj za zasedbo delovnega mesta Gradbeni delavec m/ž.

17.09.2018

POMOČNIK DIREKTORJA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Nova Gorica

 

 

Naš naročnik je manjše, a zelo uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo v živilski dejavnosti. Zaradi vedno večje rasti in širitve dejavnosti, v svoj krog vabijo osebo, ki je dinamična, nekonfliktna in ciljno usmerjena ter zelo dobro pozna živilsko dejavnost, da zasede delovno mesto Pomočnik direktorja m/ž.

10.09.2018

PROIZVODNI DELAVEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Litija

 

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. V svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje v proizvodnji, pozna delo računalniško vodenih proizvodnih linij in želi zasesti delovno mesto Proizvodni delavec m/ž.

10.09.2018

PRODAJALEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Zagorje 

 

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. V svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje v prodaji ter si želi sprejeti delo kot Prodajalec m/ž.

30.08.2018

MONTER STROJNIH INŠTALACIJ m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Ljubljana

 

 

Naš naročnik je uspešno manjše domače podjetje, ki v svoj krog vabijo odgovorno, fleksibilno in delovno osebo za zasedbo delovnega mesta Monter strojnih inštalacij m/ž.

30.08.2018

PRODAJALEC m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Izola

 

Naš naročnik je priznano slovensko podjetje, ki se ukvarja z proizvodnjo in prodajo sredstev za bio prehranjevanje in zaščito rastlin. Zaradi povečanega obsega dela v svoj krog vabijo osebo, ki ima izkušnje in opravljen izpit za prodajo fitofarmacevtskih sredstev, govori italijanski jezik ter želi sprejeti delo kot Prodajalec m/ž.

18.07.2018

ČISTILKA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Obala      

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje, ki v svoj krog vabijo odgovorno, fleksibilno in delovno osebo za zasedbo delovnega mesta Čistilka m/ž.  

18.07.2018

SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Litija      

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta Skladiščnik m/ž.  

18.07.2018

PROIZVODNI DELAVEC - SKLADIŠČNIK m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: okolica Novega mesta      

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta Proizvodni delavec - Skladiščnik m/ž.  

18.07.2018

ČISTILKA - SOBARICA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Obala    

 

Za našega naročnika iščemo odgovorno, delovno in samoiniciativno osebo za opravljanje delovnega mesta Čistilka – sobarica m/ž.

18.07.2018

ČISTILKA - SOBARICA m/ž

 

Lokacija delovnega mesta: Dolenjska    

 

Za našega naročnika iščemo odgovorno, delovno in samoiniciativno osebo za opravljanje delovnega mesta Čistilka – sobarica m/ž.

Ne spreglejte

Anketa
Kako ste zadovoljni z našimi storitvami?


Glasuj Prikaži rezultate
Noga
 © Axent d.o.o.. Vse pravice pridržane.