Koporativna navigacija
Izbira jezika
select
Iščete zaposlitev?

Vas zanimajo prosta delovna mesta?

Oglejte si vsa prosta delovna mesta

Iskanje kadrov

Iščete zaposlitev?

Z našo pomočjo v nekaj korakih do službe.

Zaposlovanje deficitarnih kadrov

Iščete delovno silo?

Mi vam priskrbimo potreben kader.

Looking for a job?

Iščete primerne kandidate?

S pomočjo našega iskalnika do najprimernejših ljudi.

Kontakt

Preverite, kje se nahajamo in kdaj ter kako nas lahko kontaktirate.

Axent d.o.o.
Pristaniška 3, 6000 Koper

T: +386 (0)5 626 14 12
G: +386 (0)40 844 000

I: http://www.axent.si
E: delo@axent.si

Facebook

Linkedin

Pokaži na zemljevidu


Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
08.00 - 17.00

Sobota in nedelja zaprto

Text/HTML

Arhiv delovnih mest

Novice
23.10.2020

Delavec za enostavna proizvodna dela-montaža elektronskih komponent m/ž

 

Naš naročnik, uspešno globalno podjetje z dolgoletno tradicijo v proizvodni dejavnosti sestavnih delov za gospodinjske aparate bele tehnike v svoj krog vabi več delovnih, odgovornih in zanesljivih oseb za opravljanje delovnega mesta Delavec za enostavna proizvodna dela-montaža elektronskih komponent m/ž.

Lokacija delovnega mesta: Tolmin     

23.10.2020

Strokovnjak v nabavi m/ž

 

Si želite dolgoročnega sodelovanja s stabilnim mednarodnim podjetjem? 

Razgibano delovno mesto čaka na strokovno podkovanega kandidata z željo po nenehni nadgradnji svojih znanj in kompetenc. Naš naročnik v svojo perspektivno mlado ekipo vabi novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta Strokovnjak v nabavi m/ž.

Lokacija delovnega mesta: Koper      

22.10.2020

VARILEC (m/ž)

 

Naš naročnik je uspešno proizvodno podjetje, ki med svoje vrste vabi osebo za zasedbo delovnega mesta Varilec (m/ž). Lokacija delovnega mesta: Koper 

21.10.2020

Vzdrževalec m/ž

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo na področju agronomije in fitofarmacije. V svoj krog vabijo zanesljivega in motiviranega sodelavca za zasedbo delovnega mesta Vzdrževalec m/ž

Lokacija delovnega mesta: Litija    

21.10.2020

Prodajni predstavnik m/ž

 

Obvladaš prodajne veščine? Te odkrivanje novih tehnik trženja in trženjskih poti navdušuje? Prepričaj nas in se prijavi na delovno mesto Prodajnega predstavnika m/ž. Naš naročnik med svoje vrste vabi ciljno usmerjeno osebo, ki ima izkušnje s področja trženja storitev in odlične komunikacijske sposobnosti.Lokacija delovnega mesta: Ljubljana   

20.10.2020

Vodja stroja m/ž

 

Naš naročnik je uspešno domače podjetje z dolgoletno tradicijo na področju agronomije in fitofarmacije. V svoj krog vabijo sodelavca, ki ima izkušnje z delom na računalniško vodenih proizvodnih linijah za opravljanje delovnega mesta Vodja stroja m/ž.   

Lokacija delovnega mesta: Litija   

20.10.2020

Prodajalec m/ž

 

Naš naročnik je večje podjetje, ki se ukvarja s trgovinsko dejavnostjo. V svoj krog sprejmejo osebo, katera bi za daljše obdobje zasedla delovno mesto Prodajalec m/ž. Lokacija delovnega mesta: Izola.  

20.10.2020

Računovodja m/ž

 

Naš naročnik je uspešno podjetje s sedežem v Kopru, ki v svojo ekipo vabi novega sodelavca na delovnem mestu Računovodja m/ž. Lokacija delovnega mesta: Koper. 

20.10.2020

Čistilec poslovnih prostorov m/ž

 

Naš naročnik, mednarodno in uveljavljeno podjetje, išče odgovorno, zanesljivo, natančno in delovno osebo za opravljanje delovnega mesta Čistilec poslovnih prostorov m/ž

Lokacija delovnega mesta: okolica Nove Gorice

20.10.2020

Referent v kadrovski službi m/ž

 

Za zasedbo delovnega mesta Referent v kadrovski službi m/ž v svoj kolektiv vabimo energično, kreativno in organizirano osebo, ki ima razvite komunikacijske in analitične sposobnosti.Lokacija delovnega mesta: Koper  

19.10.2020

Proizvodni delavec v tiskarni m/ž

 

Si spreten in obvladaš ročna dela? Iščeš stabilno podjetje, kjer bo tvoj talent opažen? Potem si kliknil na pravi oglas! Naš naročnik, večje podjetje z dolgoletno tradicijo, ki že več kot 25 let uporabnikom nudi optimizirane rešitve za različne oblike tiskovin, v svoj krog vabi zanesljivo, delovno in odgovorno osebo za zasedbo delovnega mesta Proizvodni delavec v tiskarni m/ž.

Lokacija delovnega mesta: Notranjska pokrajina.

19.10.2020

Referent za pripravo posojil m/ž

 

Naš naročnik je uspešno italijansko podjetje s podružnico v Kopru, ki v svojo ekipo vabi nove sodelavce za opravljanje delovnega mesta Referent za pripravo posojil m/ž. Naročnik nudi dolgoročno zaposlitev zanesljivemu in natančnemu kandidatu. 

Lokacija delovnega mesta: Koper.

01.10.2020

Bolničar - Negovalec m/ž

 

Za našega naročnika iščemo kandidata z ustrezno izobrazbo in izkušnjami za zasedbo delovnega mesta Bolničar - Negovalec m/ž. Lokacija delovnega mesta: Obala.

Ne spreglejte

NOVA

SPLETNA

STRAN

V IZDELAVI


Anketa
Kako ste zadovoljni z našimi storitvami?


Glasuj Prikaži rezultate
Noga
 © Axent d.o.o.. Vse pravice pridržane.