Koporativna navigacija
Izbira jezika
select
Iščete zaposlitev?

Vas zanimajo prosta delovna mesta?

Oglejte si vsa prosta delovna mesta

Iskanje kadrov

Iščete zaposlitev?

Z našo pomočjo v nekaj korakih do službe.

Zaposlovanje deficitarnih kadrov

Iščete delovno silo?

Mi vam priskrbimo potreben kader.

Looking for a job?

Iščete primerne kandidate?

S pomočjo našega iskalnika do najprimernejših ljudi.

Kontakt

Preverite, kje se nahajamo in kdaj ter kako nas lahko kontaktirate.

Axent d.o.o.
Pristaniška 3, 6000 Koper

T: +386 (0)5 626 14 12
G: +386 (0)40 844 000

I: http://www.axent.si
E: delo@axent.si

Facebook

Linkedin

Pokaži na zemljevidu


Delovni čas

Od ponedeljka do petka:
08.00 - 17.00

Sobota in nedelja zaprto

Text/HTML

Prosta delovna mesta

Novice
29.09.2020

Čistilec poslovnih prostorov m/ž

 

Naš naročnik, mednarodno in uveljavljeno podjetje, išče odgovorno, zanesljivo, natančno in delovno osebo za opravljanje delovnega mesta Čistilec poslovnih prostorov m/ž. Lokacija delovnega mesta: Maribor  

24.09.2020

Nabavni referent m/ž

 

Imate željo po zasedbi delovnega mesta v stabilnem mednarodnem podjetju? Dinamično, izzivov polno prosto delovno mesto čaka na strokovno podkovanega, ambicioznega in karizmatičnega kandidata. Naš naročnik, med svoje vrste vabi novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta NABAVNI REFERENT m/ž. Lokacija delovnega mesta: Ljubljana.      

22.09.2020

Delavec v proizvodnji m/ž

 

Naš naročnik je manjše obalno podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo plastičnih izdelkov. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta Delavec v proizvodnji m/ž.

Lokacija delovnega mesta: Obalna regija.  

22.09.2020

Operativni direktor regije m/ž

 

Edinstvena zaposlitvena priložnost! Obvladujete organizacijske veščine, ste sposobni razmišljati inovativno in strateško na vsakem koraku? Zanimivo, dinamično in izzivov polno delovno mesto čaka na vas! Naš naročnik, uspešno mednarodno podjetje med svoje vrste vabi novega sodelavca za zasedbo delovnega mesta Operativni direktor regije m/ž. Lokacija delovnega mesta: Ljubljana.

17.09.2020

Mehanski vzdrževalec m/ž

 

Naš naročnik je uspešno domače proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta Mehanski vzdrževalec m/ž. Lokacija delovnega mesta: Nova Gorica.   

17.09.2020

VILIČARIST m/ž.

 

Naš naročnik je uspešno domače proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo. V svoj krog vabijo sodelavca za opravljanje delovnega mesta VILIČARIST m/ž na lokaciji Nova Gorica.Naročnik nudi dolgoročno zaposlitev, pričakuje pa resnega, delovnega in odgovornega kandidata.   

03.09.2020

Sanitarni inženir m/ž

 

Zaposlitvena priložnost, ki je ne smeš zamuditi! Za našega naročnika, uspešno in priznano podjetje iščemo kandidata ali kandidatko za zasedbo delovnega mesta Sanitarni inženir m/ž. Lokacija delovnega mesta: Posavska regija.      

02.09.2020

Fizioterapevt m/ž

 

Si želite stabilnega in urejenega delovnega okolja? Pokazati in dokazati svoje veščine in znanja? Nova zaposlitvena priložnost čaka na vas! Za našega naročnika, uspešno in priznano podjetje iščemo kandidata ali kandidatko za zasedbo delovnega mesta Fizioterapevt m/ž. Lokacija delovnega mesta: Posavska regija.    

Ne spreglejte

NOVA

SPLETNA

STRAN

V IZDELAVI


Noga
 © Axent d.o.o.. Vse pravice pridržane.